Presentatie

Na een lange, vermoeiende dag in het dorpje Wéris kunt u in ons restaurant komen herbronnen. U ontdekt er een moderne gastronomische keuken waarbij de schotels door de baas zelf worden samengesteld. De chef werkt hoofdzakelijk met seizoensproducten uit de eigen streek zodat hij u altijd de beste producten en seizoensgerichte gerechten kan aanbieden.

Indien u ons professioneel team graag aan het werk zou willen zien, informeren wij u hierbij graag dat de keuken zichtbaar is vanuit het restaurant. Zoals iedereen die gepassioneerd bezig is, willen wij van Le Cor de Chasse onze vakkennis graag delen en daarom nemen wij deel aan het gastronomische evenement Culinaria, een paradijs voor fijnproevers. Onze chef is ook lid van «Jeunes Cuisiniers d’Europe».

Jeunes Restaurateurs d'Europe

U kunt in ons restaurant ook uw table d’hôtes reserveren, om heerlijk te genieten in een warm en modern kader.

Wij bij Le Cor de Chasse zijn al lang gepassioneerd voor eten. Onze chef komt uit een familie van koks. Zijn overgrootvader maakte roomijs dat hij op zijn bakfiets verkocht aan de Noordzee. En zijn overgrootmoeder was chef bij een baron en in een hotel in Stadt, Zwitserland. De ouders van Mario Elias hebben deze passie overgeërfd en baten restaurants uit in Koksijde en Barvaux.

 

Wilt u op de hoogte blijven, schrijf u dan hieronder in op onze nieuwsbrief: